Portit jokaiseen käyttötarkoitukseen

Vaasan Koneelta ja tarvikkeelta saatavilla olevat porttityypit ovat saranaportti, liukuportti, pyöröportti ja pikataittoportti. Toimitamme portit käyttövalmiina asennuksina.

Kaikki portit voidaan yhdistää mihin tahansa aitatyyppiin. Porttien käyttötapa on joko manuaalinen tai automaattinen. Lue sivun alaosasta lisää porttien automatiikasta ja niihin yhdistettävästä kulunvalvonnasta.

Saranaportti

Perinteinen saranaportti on edullisin porttivaihtoehto. Saranaportti on erityisen hyvä ratkaisu esimerkiksi kahden seinän väliin, jonne liukuportin asentaminen on mahdotonta. Saranaportti voi olla joko käyntiportti tai ajoportti. 

  • Käyntiportin vakioleveys 1000 mm
  • Kummankin porttityypin vakiokorkeudet 600 – 3000 mm
  • Ajoportin vakioleveys 1-lehtisenä max. 5000 mm
  • Ajoportin vakioleveys 2-lehtisenä max. 10 000 mm
  • Tavallinen aukon leveys 6000 – 8000 mm

Pikataittoportti

Pikataittoportti on nopeasti suosiotaan kasvattava saranaportin tapainen portti, jossa yksi lehti on jaettu kahtia. Pikataittoportti aukeaa keskeltä, ja kumpikin aukeava lehti laskostuu sivulle vieden vain vähän tilaa ympäriltään.

Pikataittoportti on nopea avata ja sulkea, mikä tekee siitä erityisen hyvän ratkaisun silloin, kun portista kulkevien ajoneuvojen tulee olla luvallisia. Portti voidaan asentaa avautuvaksi rekisterikilpitunnistuksen perusteella tai siten, että järjestelmä kerää rekisterikilpitiedot. Pikataittoportti edistää näin alueen turvallisuutta. 

  • Pikataittoportin leveys 4000 mm – 12 000 mm

Liukuportti

Liukuportin merkittävin hyöty on tilansäästö. Tilaa säästävän mekanismin vuoksi liukuporttia kannattaa harkita ensimmäisenä porttivaihtoehtona.

Liukuporttien rullastot ja pyörät on suunniteltu niin, että ne kestävät säässä kuin säässä. Tarjoamme asiakkaillemme myös huoltosopimuksia. Huoltosopimuksella portin mekanismit huolletaan kaksi kertaa vuodessa.

  • Liukuportin leveys 1-lehtisenä 2000 mm – 10 000 mm
  • Liukuportin leveys 2-lehtisenä 4000 mm – 20 0000 mm

Pyöröportti

Pyöröportti on suosittu vaihtoehto esimerkiksi tehdasalueilla ja rakennustyömailla, jossa pyöröportti yhdistetään työmaa-aitoihin. Pyöröportista on saatavilla myös versio, josta voi kulkea polkupyörällä.

Automatiikka

Kaikki porttimme on mahdollista saada joko manuaalisena tai automaattisena. Portti voidaan asentaa ohjattavaksi kaukosäätimellä, puhelimella, koodilla, avaimella tai tagilla. Automaattiset portit on mahdollista avata myös manuaalisesti esimerkiksi sähkökatkon aikana.

Kaikki tarjoamamme porttivaihtoehdot voidaan kytkeä kulunvalvontaan.